Onze diensten

Geniet van onze voordelen

Of u nu een particulier bent, een inwoner of een buitenlander, een bedrijf dat wil genieten van een kort of een lang verblijf. 1servicecar biedt u een gediversifieerd aanbod dat voldoet aan uw verzoek met de mogelijkheid om het voertuig op alle Marokkaanse luchthavens Casablanca, Marrakech, Agadir... te leveren. Wij zijn sinds 2008 dé specialist in autoverhuur.
1Servicecar biedt verschillende diensten aan, waardoor u een kort of een lang verblijf in Marokko onder optimale omstandigheden kunt doorbrengen. Zoals de luchthavenservice of de kinderzitjes. Als u een dienst wenst die niet in deze lijst voorkomt, neem dan contact op met ons agentschap.

Luchthavenservice

Wij stellen u de luchthavenservice ter beschikking waarmee u bij aankomst op de luchthaven van Casablanca en andere Marokkaanse steden over een voertuig kunt beschikken.
Om te profiteren van deze huurservice hoeft u dit alleen maar aan te geven bij uw reserveringsaanvraag.
Deze service is volledig gratis voor alle autoverhuur op de luchthaven.

Service kinderzitjes

1Servicecar biedt u verschillende diensten aan. Wij voorzien u van aangepaste babyzitjes die voldoen aan de Europese normen. U hoeft dit alleen maar aan te geven wanneer u een huurauto reserveert. Deze babyzitjes staan gratis tot uw beschikking wanneer wij uw auto afleveren.

Onze nieuwste voertuigen

De vloot van 1Servicecar autoverhuur in Marokko, met meer dan 60 auto's, biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende wensen en budgetten. Van goedkope auto's tot luxe auto's, minibussen en 4x4's, 1Servicecar is er om uw reizen, zakelijke verplichtingen of een zorgeloze vakantie te vergemakkelijken.
Meer dan 20 soorten auto's in Marokko, met een gemiddelde leeftijd van minder dan 11 maanden, staan tot uw beschikking. Kies gewoon de kenmerken die passen bij uw smaak en wensen!