Huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden

BOEKINGSINFORMATIE

1. Hoe kan ik een auto reserveren?

Bezoek gewoon onze website, waar je ons gebruiksvriendelijke online boekingsformulier vindt. Selecteer je gewenste ophaaldatum en terugkeerdatum en je ziet meteen alle beschikbare voertuigen waaruit je kunt kiezen. Zo eenvoudig is het!

 

2. Waar wordt de auto afgeleverd?

We bieden flexibele aflever- en ophaalopties. Je kunt je huurauto op een locatie naar keuze laten afleveren of ophalen, of dat nu op het vliegveld, in je hotel, op een treinstation of op een andere handige plek is. Wij zijn er om uw autoverhuurervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Luchthaven Meet & Greet: Bij aankomst op de luchthaven zal onze agent je buiten de terminal opwachten met een bordje met je naam erop.
 

3. Hoe weet ik of mijn reservering bevestigd is?

Zodra je het reserveringsproces op onze website hebt voltooid, ontvang je een e-mailbevestiging. Deze e-mail bevat een uniek reserveringsnummer en alle details van je reservering. We raden je aan om een afgedrukte of digitale kopie van deze bevestiging bij de hand te houden en te laten zien wanneer je je voertuig ontvangt. Het is jouw garantie dat je reservering is bevestigd en klaar is om te vertrekken!

 

HUURSPECIFICATIES

1. Wat is de duur van de huur?

Je huurperiode wordt bepaald door de voorwaarden in je huurcontract. Eventuele verlengingen na deze duur moeten op conventionele wijze worden toegestaan door de verhuurder.

Als het voertuig niet binnen de overeengekomen termijn wordt teruggebracht, behoudt de verhuurder zich het recht voor om het voertuig terug in bezit te nemen op kosten van de huurder, ongeacht de locatie.

De maximale huurperiode van een contract is 30 dagen. Als de klant de huurperiode wil verlengen, moet hij aan het einde van de huurperiode teruggaan naar het autoverhuurkantoor om een nieuw contract te tekenen.

We willen een vlotte en duidelijke huurervaring garanderen, dus hou je aan de opgegeven huurperiode om ongemakken te vermijden.

 

2. Ik heb het voertuig te laat ingeleverd. Kan ik een extra factuur vermijden?

Huurdagen worden berekend op basis van periodes van 24 uur en we begrijpen dat reisplannen soms kunnen veranderen. Om enige flexibiliteit te bieden, bieden we een beleefdheidsperiode van een uur. Als je echter later terugkomt dan deze beleefdheidsperiode, wordt een volledige extra dag in rekening gebracht. We raden je aan om van tevoren contact met ons op te nemen als je verwacht dat je het voertuig te laat terugbrengt, dan doen we ons best om je te helpen.

 

3. De categorie auto's die ik heb gereserveerd is niet beschikbaar. Wat zijn mijn keuzes?

Ons doel is om je altijd te voorzien van het model dat je hebt gekozen voor je huur. In zeldzame gevallen waarin we niet aan je verzoek kunnen voldoen, doen we er alles aan om je tevredenheid te garanderen. In dergelijke gevallen bieden we je een gelijkwaardig model zonder extra kosten. We geloven erin om je reis zo soepel en plezierig mogelijk te laten verlopen en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alles perfect is voor je reis. Jouw gemak is onze prioriteit.

 

DOCUMENTATIE EN BETALING

1. Welke documenten moet ik aan 1Servicecar overleggen om mijn voertuig op te halen?

Om je huurauto op te halen, moet je de volgende documenten bij je hebben:

 1. Een geldig rijbewijs op jouw naam, afgegeven in het land waar je woont.
 2. Een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder.
 3. Voor nationale inwoners, je paspoort of identiteitskaart.

Als je deze documenten bij de hand hebt, verloopt het ophalen van je huurauto soepel en probleemloos.

 

2. Hoe kan ik betalen?

Betaling voor je huur kan gemakkelijk online via onze website of bij het ophalen van het voertuig.

Online betalen wordt binnenkort geactiveerd op onze website

Als je ervoor kiest om persoonlijk te betalen, houd er dan rekening mee dat klanten hun creditcard of bankpas moeten laten zien. Deze kaart moet op naam van de hoofdbestuurder staan, geldig blijven op de geplande datum van inlevering van het voertuig en, als het voertuig van tevoren is gereserveerd, moet de kaart die wordt getoond dezelfde zijn die voor de reservering is gebruikt.

Het huurbedrag moet worden betaald in euro's en kan worden voldaan met een van de volgende geaccepteerde betaalmiddelen:

Creditcard of bankpas: We accepteren verschillende kaarten, waaronder bankpassen en creditcards (Carte Bleu, Visa, Euro-Mastercard), als veilige betalingsopties.

Borg: De borg is noodzakelijk voor de huur. De borg wordt terugbetaald als het voertuig naar tevredenheid wordt ingeleverd.
 Elke auto heeft zijn eigen borg en deze wordt tijdens het reserveren op de auto's weergegeven.

Contant: We accepteren ook contante betalingen in euro's en klanten kunnen ook contant geld storten.

Onze tarieven zijn inclusief onbeperkt aantal kilometers, smeermiddelen voor het voertuig en onderhoud, en de diensten voor het afleveren en ophalen van het voertuig. Al onze prijzen worden uitgedrukt in euro's.

 

3. Moet ik een borg betalen?

1Servicecar vereist dat u bij aankomst een borg achterlaat , naast de huurprijs. Deze borg wordt verwerkt als een pre-autorisatie van de bank.

Het stortingsbedrag wordt Tijdelijk geblokkeerd (niet gedebiteerd) op uw betaalkaart tijdens het ophaalproces. Dit kan persoonlijk worden gedaan op het moment van ophalen.

Het specifieke bedrag van de borg wordt bepaald op basis van verschillende factoren. Deze omvatten de categorie van het voertuig dat je huurt, de huurperiode en eventuele extra mobiliteitsdiensten waarop je je kunt abonneren bij het ophalen van het voertuig.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je een veilige en gemakkelijke huurervaring hebt, en de borg is een standaardprocedure om eventuele incidenten tijdens je huurperiode te dekken.

 

4. Wat zijn de geaccepteerde betaalmethoden?

Om de aanbetaling en de huurboeking te garanderen, hebben we een creditcard nodig op naam van de hoofdbestuurder. Hiervoor accepteren we Visa en Mastercard. Daarnaast accepteren we ook bankpassen op naam van de hoofdbestuurder als deze Visa of Mastercard zijn en accepteren we ook contante betaling.

Houd er echter rekening mee dat we de volgende betalingsmethoden niet accepteren:

 • Kaarten die van iemand anders zijn, zelfs als het een familielid is.
 • Online betaalmethoden zoals Google Pay en Apple Pay.
 • Betaalpassen en creditcards van American Express.

Zorg ervoor dat je de in aanmerking komende betaalmethoden bij je hebt voor een soepel en veilig betaalproces voor je huurauto.

 

CHAUFFEURSINFORMATIE

1. Wat zijn de vereisten voor bestuurders om een auto te huren?

Om een auto bij ons te huren, moet de hoofdbestuurder aan de volgende criteria voldoen:

 • De bestuurder moet minstens 21 jaar oud zijn.
 • De chauffeur moet een geldig rijbewijs hebben met minimaal 1 jaar rijervaring.
 • Alleen de bestuurder wiens naam op het huurcontract vermeld staat, mag het voertuig besturen.

Deze vereisten zijn opgesteld om veilige en verantwoorde autoverhuur te garanderen. We waarderen je begrip en medewerking om aan deze criteria te voldoen.

 

2. Kan ik bestuurders van meerdere voertuigen toevoegen?

De naam van de hoofdbestuurder die vermeld staat op de huurovereenkomst is cruciaal en hij/zij moet aanwezig zijn bij het ondertekenen van de overeenkomst. Alle huur gerelateerde kosten worden gefactureerd aan de hoofdbestuurder.

Als je echter een extra bestuurder wilt toevoegen, kun je dit gratis doen door zijn gegevens in te vullen bij het boeken van een auto. Op deze manier kan de extra verzekering en bescherming in de huurovereenkomst zowel de hoofdbestuurder dekken als de bestuurder voor wie de optie "extra bestuurder" is toegevoegd.

De extra bestuurder moet de bewijsstukken overleggen zoals aangegeven in vraag 1 van de categorie Bestuurdersinformatie "Wat zijn de vereisten voor de bestuurder bij het huren van een auto?".

In het geval van een ongeval, als de bestuurder van het voertuig niet de hoofdbestuurder of een extra bestuurder met de vereiste documentatie is, zal deze persoon verantwoordelijk zijn voor alle schade die het voertuig oploopt, tot aan de marktwaarde. Bovendien zal hij aansprakelijk zijn voor de kosten in verband met de immobilisatie.

We willen ervoor zorgen dat alle bestuurders voldoende gedekt zijn, dus volg deze richtlijnen om onverwachte aansprakelijkheden te voorkomen.

 

3. Heb ik een internationaal rijbewijs nodig om in Marokko te rijden?

Autorijden in Marokko is voor de meeste reizigers eenvoudig. Je kunt je gewone rijbewijs gebruiken, dat over het algemeen wordt geaccepteerd in de meeste Noord-Afrikaanse en Zuid-Afrikaanse landen en in heel Europa, mits het in het Engels of Frans is geschreven. In de meeste gevallen heb je geen internationaal rijbewijs nodig.

Het is echter een goede gewoonte om de specifieke vereisten en voorschriften op basis van je eigen land en reisplannen te controleren. We willen ervoor zorgen dat je een soepele en plezierige rijervaring hebt terwijl je Marokko verkent.

 

AUTOVERHUURBELEID

1. Kilometerstand

Je hebt de vrijheid van onbeperkt aantal kilometers, dus je kunt Marokko verkennen zonder kilometerbeperkingen.

2. Brandstof

Met ons "Same to Same"-beleid ontvang je het voertuig met een bepaald brandstofniveau en vragen we je vriendelijk om het voertuig terug te brengen met hetzelfde brandstofniveau wanneer je huurperiode ten einde loopt. Dit eenvoudige beleid zorgt voor een probleemloze brandstofervaring.

3. Grensoverschrijdend reizen

Onze voertuigen zijn alleen bestemd voor gebruik binnen de landsgrenzen. Dit beleid is opgesteld om de veiligheid en het juiste onderhoud van onze voertuigen tijdens uw huurperiode te garanderen. We waarderen je begrip voor dit beleid.

4. Annuleringsvoorwaarden

1. Om een annulering aan te vragen, moeten klanten een e-mail sturen met vermelding van hun wens om de boeking te annuleren. Geef ons van tevoren uw boekingsreferentie en volledige naam om het proces te versnellen.

2. Zodra een online betaling is gedaan, moeten klanten die een boeking willen annuleren dit binnen 48 uur doen om een terugbetaling te ontvangen; anders wordt het betaalde bedrag niet terugbetaald.

Dit zijn belangrijke details om in gedachten te houden voor een vlotte en aangename huurervaring.

 

VOERTUIGSCHADE EN VERZEKERINGSPOLISSEN

1. Wat is de verzekeringspolis voor de huurauto's?

Onze voertuigen zijn volledig verzekerd en dekken alle risico's, met uitzondering van schade aan banden. Echter, in het geval van schade anders dan diefstal, brand, wettelijke aansprakelijkheid en persoonlijke ongevallenverzekering (PAI), is er een gemaximeerd niet-terugvorderbaar eigen risico dat de verantwoordelijkheid van de bestuurder blijft als zijn gedeeltelijke of volledige aansprakelijkheid wordt ingeschakeld.

Het is belangrijk om te weten dat voor elk ongeval een schriftelijke verklaring verplicht is.

Zaken die niet onder deze verzekeringsdekking vallen zijn:

 • de radio
 • telefoon
 • autosleutel
 • accessoires
 • abnormale slijtage van de banden
 • schade aan het onderstel van het voertuig
 • alle kleding of persoonlijke voorwerpen in de auto (met uitzondering van de kofferbak) of op de imperiaal, waarvoor de klant zijn eigen verzekeraar is.

Wat betreft het betalen van de verzekering, bieden we een verscheidenheid aan opties om tegemoet te komen aan je huurbehoeften, zodat je verzekerd bent van flexibiliteit en betaalbaarheid tijdens je reis:

 1. Gedeeltelijke betaling: Bij gedeeltelijke betaling betaal je de helft van de verzekering en de helft van de borg (beschikbaar voor sommige voertuigen en start vanaf een huurperiode van 3 dagen en meer)
 2. Volledige betaling: Met de volledige betaling betaal je de volledige verzekeringskosten en 0 borg (Van toepassing op bepaalde voertuigen en begint vanaf een huurperiode van 7 dagen en meer)

 

2. Wat te doen bij schade aan het voertuig?

Omgaan met autoschade kan een zorg zijn en wij willen ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd bent:

Schade bij aankomst

Wanneer je je huurauto ophaalt, voeren we samen een grondige inspectie uit en noteren we eventuele reeds bestaande schade op je huurovereenkomst of het staat van het voertuig. U kunt er zeker van zijn dat we u nooit kosten in rekening zullen brengen voor schade die al bestaat.

Als je schade opmerkt aan het voertuig die niet vermeld staat in je huurovereenkomst, vragen we je vriendelijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Hoewel we onze huurauto's zorgvuldig inspecteren, kunnen er af en toe fouten worden gemaakt.

Als je je voertuig bijvoorbeeld 's avonds hebt opgehaald, neem dan de volgende ochtend contact met ons op. Ons contactnummer vindt u op de voorkant van uw huurovereenkomst. Als het voertuig bij u is afgeleverd, gebruik dan het nummer dat op de huurovereenkomst staat. Uw snelle communicatie helpt ons eventuele problemen efficiënt aan te pakken en ervoor te zorgen dat uw huurervaring soepel blijft verlopen.

Schade tijdens uw reis

In het onfortuinlijke geval dat er schade optreedt tijdens je huurperiode, krijg je een factuur op basis van de reparatiekosten die door de garage zijn vastgesteld. De gefactureerde bedragen worden bepaald door het gemiddelde te nemen van de reparatiekosten van de meest representatieve voertuigen in elke categorie. Als er schade optreedt, factureren we het totale bedrag van de reparaties zoals overeengekomen toen je het huurcontract ondertekende.

Ons doel is om transparantie en eerlijkheid te garanderen als het gaat om autoschade, en we zijn er om je door het proces heen te helpen.

 

3. Wat moet ik doen bij een ongeval, mechanisch defect of diefstal van het voertuig?

In het onfortuinlijke geval van een mechanisch defect of een ongeval waardoor je je reis niet kunt voortzetten of het voertuig moet stoppen om pech te voorkomen, kun je rekenen op onze assistentieservice, die bij de prijs van je huur is inbegrepen.

Als je betrokken bent bij een ongeval, neem dan de volgende stappen:

 1. Breng het 1Servicecar-bureau (of 1Servicecar Assistance) op de hoogte zodra u zich bewust wordt van het ongeval.
 2. Binnen een termijn van maximaal vijf (5) werkdagen dient u een minnelijke ongevalsaangifte bij 1Servicecar in te dienen of op te sturen.

We zijn er om je te helpen in onverwachte situaties en onze assistentieservice is ontworpen om je veiligheid en gemoedsrust tijdens je reis te garanderen.
 

AANVULLENDE DIENSTEN

1. Langetermijnverhuur (LLD)

Voor lange huurperiodes van meer dan een maand moet de klant ons een volledig gedetailleerd programma sturen (autokeuze en exacte periodes) via ons e-mailadres: contact@1servicecar.com

We bieden concurrerende tarieven en flexibele voorwaarden voor lange termijn verhuur, zodat je de beste waarde krijgt voor je langere verblijf of gebruik.

 

2. Huur met chauffeur

Op verzoek van de klant bieden we verhuur met chauffeur aan. Om deze service te regelen en een persoonlijke offerte te ontvangen, moet je je verzoek specificeren als je ons een e-mail stuurt.

Ons doel is om aan je specifieke behoeften te voldoen, en onze verhuur met chauffeur kan een extra laag gemak en persoonlijke assistentie aan je reis toevoegen.